etusivu sertii copy

Myymälästämme voit hankkia ystäväksi pienen lemmikin tai akvaarion kaloineen.

Meille on erityisen tärkeää että meiltä lähtevät eläimet, kaloista ja käärmeistä pupujusseihin, pääsevät hyviin koteihin. Kaikki henkilökuntamme tieto ja kokemus onkin liikkeellämme tarjolla lemmikin ottamista harkitsevalle. Kaikkien myymälästämme ostettujen lemmikkien mukaan asiakaamme saavat Suomen eläinsuojeluyhdisten liiton (SEY) lajikohtaisen hoito-ohjeen. Myymme eläimet ainoastaan sellaisiin olosuhteisiin, joita niiden lemmikkinä pito vaatii. Noudatamme akvaariokalojen myynnissä myös lajikohtaisia minimiallaskokoja ja lajitarpeiden määrityksiä esim. parvikokoja. Emme luovuta eläimiä alle 18-vuotiaille, ilman huoltajan suostumusta. Emme myöskään myy eläimiä päihteiden alaisena oleville henkilöille.

Myymälässämme pyrimme huomioimaan jokaisen eläimen tarpeet. Häkit ja terraariot sisustamme eläimille sopivin pesäkoloin ja virikemahdollisuuksin. Myytäville kaloille rakennetaan altaisiin suojapaikkoja, altaiden vedet pidetään puhtaana ja vesiarvoja seurataan säännöllisesti. Sairauden sattuessa eläimet saavat tarvittavaa lääkintää tai hoitoa eläinlääkärissä.

Pieni Eläinkauppa on saanut Suomen eläinsuojeuyhdistyksen hallinnoiman Eettisen eläinkaupan sertifikaatin 14.4.2014. Eettisen Eläinkaupan Sertifikaatti on takuu korkeatasoisesta eläinkaupasta. Lisää tietoa sertifikaatista löydät täältä www.eesp.fi